Előfözött tojás lustáknak és hülyéknek

yowk, főtt tojás
Yowk, az előrefőtt tojás
Vágólapra másolva!
A lustaság és az előrecsomagolt, félkész ételek egészen új szintre léptek a Yowkkal, amely egy előkészített tojás, hogy azoknak se kelljen pazarolni az idejüket, akiknek egy egyszerű vízforralást is megterhelő beilleszteni a napi rutinba.
Vágólapra másolva!

A New Egg Company nevű cég gondolt egy nagyot. Mivel lehetne feldobni a félkész termékek állóvizét, amibe végül egy akkora téglát hajított, amire a leghardcore-abb vifonlevesezők sem számítottak: megalkották a legfeleslegesebb terméket a világon, a félkész főtt tojást.

A Yowk egy különleges, tojás alakú dobozban van, amelyhez csak forró vizet kell önteni, öt percet várni, és máris kész a tökéletes főtt (inkább lágy) tojás krémes sárgájával, körülötte remegős fehérjével.

Yowk, az előrefőtt tojás Forrás: Yowk

A szabad tartásból származó csodához sót, borsot csomagolnak, kenyérrudacskákat a mártogatáshoz, és egy “spooth” fantázianevű kanalat, amivel ügyesen fel lehet törni a tojáshéjat. Őrület, micsoda innováció.

A New Egg Company ügyvezető igazgatója, Ian Hetherington nyilatkozata alapján a Yowk-ot úgy alkották meg, hogy mindenkinek praktikus legyen, aki több tojást szeretne fogyasztani: mivel hordozható, egyszerű és gyors az elkészítése, elfoglalt családoknak, irodistáknak, bárkinek, akinek hirtelen szüksége lehet egy főtt tojásra.

A Yowk május végén kerül az Egyesült Királyságban a polcokra 1,49 fontért (kb. 650 forint), hogy a világ legegyszerűbb ételét tízszeres áron készíthessék el.