Alapvető disznóságaink

boldog bulldog
Vágólapra másolva!
Ki mondta, hogy a vajat kenni kell? De most tényleg. Összeszedtünk pár fogyasztási módszert, amivel szerintünk szebb a világ, vagy legalábbis így is lehet. 
Vágólapra másolva!
Forrás: 4gifs.com

A vajat vékony szeletekben helyezzük a kenyérre

És nem értjük, mi ez a margarin kenhetőségét fényező lobbitevékenység. Kit érdekel? KIT?

Forrás: 4gifs.com

A túrós tészta és a káposztás kocka cukrosan jó

Mármint jobb. Igen, pörccel és cukorral, mert kell az a kőkemény ropogás és az édesség a sós-füstös és a kesernyés káposzta mellé. Nekünk kell. Nagyon.

Forrás: 4gifs.com

A halászlét másnap dermedten kenjük a kenyérre

Felmelegíteni úgysem lehet, hiszen szétesik, posványos lesz. Cserébe a jó lé kocsonyává dermed, tökéletesen fel lehet vinni a kenyérre.

Forrás: 4gifs.com

A pizzát nem melegítjük fel

A sajtot úgyis buktuk, inkább toljuk hidegen és büszkén.

Forrás: 4gifs.com

Harapjuk a kolbászt

Néha szeleteljük is, de a paprikás, fokhagymás kolbászokat gyönyörűen lehet harapni, akkor domborodnak ki igazán a kerek savak.

Forrás: 4gifs.com

Dobozból isszuk a tejet, üvegből a kólát.

De csupa környezettudatosság meg minden, nem kell annyit mosogatni, értik. Pont, mint a kolbásznál, ott is csak a kést óvjuk, féltjük.

A bort pohárból isszuk, borospohárból, mert azért uraknak urak vagyunk.

Forrás: Origo

Hazafelé kézzel letépjük a kenyér sarkát/oldalát/gyürkéjét, és megesszük.

Ha anyánk meglátja, kiakad, pedig ő is!

Forrás: Táfelspicc