Sörös cipő 30 ezerért? Viccnek nem rossz!

adidas sör
Vágólapra másolva!
Hipszter sörbarátok, szevasztok! Az Adidas új cipősorozata meglepő módon a kézműves sörök világához kapcsolódik - a limitált szériás tornacsukát a svédek tervezték.
Vágólapra másolva!

Nem igazán értjük az árukapcsolást, de talán nem is mi vagyunk a célcsoport. A stockholmi Sneakersnstuff, az Adidas és a Stockholm Brewing Co. sörfőzde közösen alkotta meg a világ egyik legfeleslegesebb lábbelijét – persze, mint minden ilyenre, feltehetőleg erre is lesz kereslet.

Forrás: Sneakersnstuff

Félelmetes, hogy az utóbbi évek kézműves söreinek divatja hova el nem ér. A felületi minták egy-egy fázisát idézik fel a sörfőzésnek, igaz mindegyikben feltűnik a réz, amely az üzem üstjeit hivatott megidézni.

Forrás: Sneakersnstuff

A Brewery Pack nevű cipőcsalád háromtagú: az EQT Running Guidance '93 Malt szürkés, vízszínű, a Stan Smith Copper Kettle réz metál, a harmadik ZX Flux Aged Copper pedig a grünspant, azaz a korrodált rézfelületeket idézi fel.

Forrás: Sneakersnstuff

A Sneakerstuff szerint az ötletet az adta, hogy a Södermalm városrészben található cipőbolttal szemben találhat a sörfőzde, amely hangulatos, 19. századi épületeivel, óriás rézüstjeivel megihlette őket.

Forrás: Sneakersnstuff

Nem tudom önök miként vannak vele, de kicsit erőszakosnak tűnik a két termék összekapcsolása. Egyetlen értelmét abban látjuk, hogy „elfutunk egy sörért”, igaz, ahhoz elég valami olcsóbb lábbeli is, nem kell a 25 ezer és 30 ezer forint közötti összegbe kerülő divatcipő.