10 állat, amelyet az emberek akár élve is megesznek - Képek

Forrás: China'Watch'Canada
1/10
San Zhi Er - Habár nem különösen gyakori étel, néhány lakos élvezettel fogyasztja a kínai Guangdong tartományban. Ez az étel újszülött egereket takarForrás: China'Watch'Canada
Forrás: Listverse
2/10
A kígyószív Vietnámban kedvelt fogás. A kígyót élve vágják fel, és szedik ki a szívétForrás: Listverse
Forrás: Listverse
3/10
Japánban és Kínában előszeretettel esznek élő garnélarákot isForrás: Listverse
Forrás: Listverse
4/10
A makákóagy egy közkedvelt csemege Kambodzsában. Minél frissebb a hús, annál jobb. Emiatt a makákókat először elkábítják, majd utána vágják le a fejüket. Ezután kerülnek az asztalra. Mármint a majom feje kerül az asztalra, amely tálként szolgál. Onnan eszik ki az agyatForrás: Listverse
Forrás: Listverse
5/10
Ez a szokás szintén Kínából ered. Az élő halakat levesbe mártják, úgy fogyasztjákForrás: Listverse
Forrás: Listverse
6/10
Csótány. A különböző sült rovarok jó fehérjeforrást jelenthetnének az ember számára, ha lenne gusztusunk megenni (valahol megteszik). Na, de élve? Ráadásul csótányt?Forrás: Listverse
Forrás: Listverse
7/10
A Mariana-szigeteken a denevér az egyik fő táplálékforrás. Különleges alkalmakkor fogyasztják, kókusztejben tálalják. Először elfogják, jól megmossák, majd forró vízbe mártják őketForrás: Listverse
Forrás: Listverse
8/10
Homársashimi. A sashimi egy japán étel. Szintén nyersen tálalják a halból vagy húsból készült fogást. Néhol annyira nyers, hogy még mozogForrás: Listverse
Forrás: TheFishSite
9/10
Japánban az angolnákat is gondolkodás nélkül megeszik élveForrás: TheFishSite
Forrás: Listverse
10/10
Bagócslárva: az Ausztráliai bennszülöttek évszázadok óta fogyasztják. Élve pirítják meg őketForrás: Listverse