Ha szép és szexi akar maradni, ezeket az ételek ne egye reggel

Vágólapra másolva!
Egy újonnan végzett kutatás adatai szerint az általunk fogyasztott szénhidrát mennyisége hatással van az arcvonásainkra és szexuális kisugárzásunkra. Emellett az sem mindegy, mikor fogyasztunk szénhidrátokat, és milyen típusúakat.
Vágólapra másolva!

Ismert tény, hogy a magas cukortartalmú, finomított szénhidrátot tartalmazó reggeli növeli a vércukorszintet, azonban egy frissen végzett tanulmány adatai alapján mindez negatív hatással van a vonzó külsőre is, mind férfiak, mind pedig nők esetében.

A finomított szénhidrátok, például a fehér liszt és a kristálycukor az előre csomagolt élelmiszerek fő összetevői, melyek azonban 

értékes tápanyagokat csak elvétve tartalmaznak. Ha pedig ez nem lenne elég, hosszú távon csúnyábbak is leszünk tőle,

életkortól és testtömeg indextől függetlenül. 

Egy kutatás szerint, aki sok szénhidrátot eszik reggelire az kevésbé vonzó, pirítós, pirítósreggeli
Fotó: Shutterstock/Africa Studio

Az Amandine Visine francia kutató és csapata által tanulmányban 

104 francia férfi és nő étkezési szokásait vizsgálták, akik közül egyesek magas cukortartalmú, mások szénhidrátcsökkentett reggelit fogyasztottak. Ezen kívül kitöltettek velük egy kérdőívet arra vonatkozóan, hogy általában mennyi kenyeret, és finomított szénhidrátot fogyasztanak.

A reggeli elfogyasztása után 2 órával önkénteseket kérdeztek meg arról, mennyire tartják szexuálisan vonzónak az adott embert. A tudósok azt tapasztalták, hogy azokat az embereket, akik sok finomított szénhidrátot fogyasztottak, kevésbé ítélték vonzónak.

Forrás: Mirror