Itt az új őrület: megdöbbentő, mit művelnek a vécépapírral az emberek

wc papír
Toilet paper holder and roll.
Vágólapra másolva!
Új trend terjed a TikTokon. Több felhasználó is arra esküszik, hogy hasznos vécépapírt tárolni a hűtőszekrényben. Vajon tényleg segíthet az új őrület, vagy csak egy felkapott haszontalan dolog?
Vágólapra másolva!

Szokatlan látvány lehet a vécépapír a hűtőszekrényben, pedig TikTokon többen arra esküsznek, hogy van értelme a legújabb trendnek. A Parade beszámolója szerint

a toalettpapír elnyeli a levegőben lévő nedvességet, ami hozzájárulhat a penész, valamint a kellemetlen szagok kialakulásához.

A szódabikarbónát általában gyakrabban használják a szagok semlegesítésére, mégis hosszútávon költséghatékonyabb megoldás lehet a közösségi médián terjedő trend követése.

Illusztráció Forrás: Science Photo Library/TEK IMAGE/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Tek Image

Egy TikToker szerint a bűz nem feltétlenül kiömlött vagy romlott ételektől származik, hanem a hűtőtálcától, amely a berendezés hátsó részén található, és összegyűjti a lefolyó folyadékokat.

A felhasználó azt javasolja a nézőknek, hogy alaposan takarítsák ki a hűtőszekrény alatti és mögötti részét is, hogy a kóbor morzsák és élelmiszermaradványok ne rothadjanak meg.

Forrás: News.com.au