Egészséges ételekkel próbált segíteni sorstársainak egy fiatal anya, nekiestek a kommentelők

Vágólapra másolva!
Az emberek többsége tapasztalta már, hogy fogyni nem egyszerű dolog. Amellett, hogy rá kell venniük magukat a rendszeres testmozgásra, az étkezési szokásaikat is módosítani kell ahhoz, hogy biztos legyen a siker. Tudta ezt az a fiatal anyuka is, aki a szülés utáni pluszkilóitól szeretett volna megszabadulni, és pusztán jó szándékból közzé tett egy egészséges alternatívát a finom, de egészségtelen gyorséttermi szendvics helyett. Ám olyan reakciókat kapott, amilyenekre sosem számított.
Vágólapra másolva!

Egy frissen szült anyuka, Sierra elhatározta, hogy leadja a terhessége alatt felszedett pluszkilókat, ezért egészséges, ám saját bevallása szerint nagyon finom és tápláló fogásokkal igyekezett helyettesíteni korábbi kedvenceit.

Családjával együtt rendszeres vendégek voltak az egyik népszerű szendvicsezőben, ám legutóbbi látogatásuk során

a nő úgy döntött, kipróbál valami újat, és szendvics helyett egy salátatálat kért szeletelt hagymával, némi húsfélével, és egy kevés szósszal.

Képet is tett közzé az egészséges vacsoráról, hogy ezzel másokat is motiváljon. Azonban nem volt túl lelkes a fogadtatás, sőt, egyenesen undorítónak bélyegezték Sierra vacsoráját.

- írta egy kommentelő.

Ám többen is voltak, akik Sierra védelmére keltek azzal, hogy a legkisebb, kezdetleges lépések is sokat számítanak, különösen, mert diétázni igenis nehéz.

A kétgyermekes anya elmondta, hogy korábban soha nem reggelizett, ebédre pedig mindig kényelmes opciókat választott, például gyorséttermi szendvicseket. Ezzel szemben most

sosem hagyja ki a reggelit, ami általában zabkása friss gyümölccsel, ebédre pedig leves, esetleg szendvics, vagy tészta, azonban mindez sok zöldséggel, illetve salátával.

Esténként szintén házilag készített, főtt ételt fogyaszt leginkább csirkét és zöldségeket, chilis és currys fűszerezéssel. Elárulta azt is, hogy a rendszeres mozgás hatására gyorsabb és energikusabb lett, és míg régen 40 percet vett igénybe elsétálni a munkahelyére, ma már mindössze 25 perc alatt képes beérni. Mivel a munkában gyakran állnia kellett, korábban sokat fájt a lába és a háta, de ma már ez teljesen megszűnt.

Forrás: Mirror