Felháborító dolgot tett egy futár az általa szállított étellel

Vágólapra másolva!
Egy étterem tulajdonosa buktatott le egy futárt, aki szemtelen módon beleevett egy olyan ételbe, amit ki kellett volna szállítania. A sofőr magyarázkodni kezdett, azonban a térfigyelő kamerák megmutatták az igazságot.
Vágólapra másolva!

Martin Luzanilla, a kaliforniai Long Beach-i Mexihanas Hibachi Grill tulajdonosa észrevette, hogy az éttermének az ételkiszállítását végző egyik sofőr éppen beül az autójába és beleeszik az egyik ételbe. A tulajdonos azonnal a sofőrhöz ment és számonkérte, a férfi azzal védekezett, hogy az a saját étele.

Martin elengedte a sofőrt, azonban nem hagyta nyugodni a dolog, ezért megnézte az étterem előtti biztonsági kamerák felvételét, amin egyértelműen látszott, hogy a futár a rendelt ételbe evett bele, a szájába vett egy nagy falatot, aminek a fele visszahullott a dobozba.

Martin felhívta a megrendelőt, hogy ne egyen bele a kapott ételbe és biztosította arról, hogy saját maga fogja neki kiszállítani a rendelését újra.

A sofőrt alkalmazó cég szóvivője közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy a rendeléseik többségével nincs probléma és ha akad is, akkor azokat gyorsan megoldják.

Forrás: DailyStar