Isteni finom sült csirkemell anélkül, hogy egy órát töltene a konyhában

csirkemell, szőlő, sült csirkemell
Vágólapra másolva!
Jó a rántott csirkemell, ebben mindannyian egyetérthetünk, ám néha még jobb kipróbálni valamit újat. Itt az ideje, hogy ezúttal kihagyjuk a panírozást, és valami különlegeset készítsünk feleannyi idő alatt. Ez a recept elképesztő dolgot művel a csirkemellel! Mindenképp próbálja ki, ha szeretné, hogy kevesebb mint egy óra alatt kész legyen az ebéd.
Vágólapra másolva!

Ezek a sült csirkemellek elképesztőek! Csak a hagyományos alapanyagainkat kell lecserélni ahhoz, hogy valami újat hozzunk létre.

Így most a panírt felváltja a fokhagyma és a kakukkfű.

Mit kell tennünk?

A kép csak illusztráció! Forrás: Shutterstock

Keverjünk össze 6 gerezd reszelt fokhagymát 2 evőkanál apróra vágott kakukkfűvel, 2 citrom reszelt héjával és 2 evőkanál extra szűz olívaolajjal.

Dörzsöljük be vele az előzetesen megtisztított csirkemelleket, majd sózzuk és borsozzuk.

Karikázzunk fel 3 hagymát, majd kenjünk ki egy tepsit olívaolajjal. Terítsük rá a hagymaszeleteket, erre jöhet 1 kg szőlő és 2 csokor kakukkfű szétterítve. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg még egy kis olajjal, majd fektessük rá a csirkemelleket.

Süssük 200 fokon addig, amíg a csirke teljesen átsül. Tálaljuk a hagymaágyon rizzsel.