Hozzávalók:
Elkészítés:
Béleljünk ki egy tepsit alufóliával, kenjük meg az olívaolajjal.
Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
Vágjuk félbe hosszában a csirkemelleket, így kapunk 4 mellszeletet.
Klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk meg, majd tegyük félre.
Keverjük össze egy tálban a kenyérmorzsát, a reszelt sajtot, a sót, a borsot, a fokhagymaport és az oregánót.
Forgassuk meg a tojásban a csirkemelleket, majd a sajtos keverékben is.
Jól nyomkodjuk rá a sajtos kenyérmorzsát, hogy rátapadjon.
Mehet a tepsire, majd a sütőbe 15-20 percre.
Fordítsuk meg a csirkeszeleteket, öntsünk rá paradicsomszószt, a lereszelt mozzarellát, szórjuk meg petrezselyemmel és tegyük vissza a sütőbe még néhány percre.
Amint a sajt megolvadt és megpirult, már kész is.