Terhes nők vizeletével is lehet fogyni?

meglepett, megdöbbent
Vágólapra másolva!
Az újabbnál újabb étrendek és diéták korát éljük. Mintha mindennap feltalálnának egy új táplálkozási szokást, mi pedig úgy érezzük, egyre jobban összezavarnak bennünket. Főleg, mivel vannak étrendek, amelyek tényleg jól működnek, míg mások kevésbé, sőt akad olyan is, ami inkább őrült és bizarr, mint hasznos.
Vágólapra másolva!

Hogyan lehet naponta 0,5 kilogrammot lefogyni? Úgy, hogy terhes női vizeletet fecskendezünk a szervezetünkbe. A terhes nők vizeletében ugyanis egy úgynevezett humán koriogonadotropin (hCG) hormon van.

Amikor ezt a testbe juttatják, az agy azt a jelet kapja, hogy az illető állapotos, így sokkal gyorsabb lesz az anyagcsere.

Néhányan, akik kipróbálták a vizeletdiétát, rendkívül elégedettek voltak az eredménnyel; a fogyást csakis a vizeletinjekciónak tulajdonították. Mások persze szentül hiszik, hogy a vizeletnek nincs köze a súlyvesztéshez, ráadásul veszélyesnek és kockázatosnak ítélik a diétát. Nem is állhatnának ennél közelebb a valósághoz,

hiszen a hormonszármazékok miatt rendkívül sok hátulütője lehet.

A vizeletet meginni semmiképp sem szabad, mert nagyon magas a hormontartalma.

Sokkal olcsóbb, hatékonyabb és egészségesebb, ha nem a csodát keressük, hanem inkább korlátozzuk a kalóriabevitelt, megválasztjuk az alapanyagokat és folyamatosan edzünk.