Vajon melyik lesz 2019 tortája?

GastroPan
Vágólapra másolva!
Újra megrendezik Románia és Délkelet-Európa legnagyobb szakmai kiállítását, a GastroPan Expót. Ezúttal a rendezvénynek Arad városa ad otthont. A standokon szervezett programok mellett lesznek versenyek, ahol megválasztják az Év Kézműves és Ipari Kenyerét, az Év Tortáját és az Év Hidegtálját.
Vágólapra másolva!

Az évente megrendezett kiállításon a kereslet találkozik a kínálattal: a sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari kereskedők és gyártók személyesen találkoznak az iparág üzemeltetőivel.

Bemutatják termékeiket, technológiáikat, szolgáltatásaikat, a szakmák újdonságait és a nemzetközi trendeket.

2019-ben több mint 130 kiállító, 4 kiállítási terem, számos mellékcsarnok, versenyterem és kültéri stand várja a több mint 20 000 szakmai látogatót.

Az évente megrendezett kiállításon a kereslet találkozik a kínálattal Forrás: David Istvan

A kiállítás versenyein a legtehetségesebb pékek, cukrászok és szakácsok találkoznak, hogy a szakma neves képviselőiből álló zsűri előtt bemutassák tudásukat. A versenyek három kategóriába sorolhatók: pék, cukrász és gasztronómiai. Idén nemcsak romániai, hanem külföldi versenyzők is lesznek.

A 2019-es versenyekre február 28-ig lehet jelentkezni.

A cukrászok a 2019 Év Tortája címért szállnak versenybe, a kézműves pékeknek, valamint a nagyüzemi termelőknek pedig egyaránt esélyük van elnyerni a 2019 Év Kenyere díjat. Két különálló versenyszámban indulhatnak: kézműves vagy nagyüzemi termelés.

A Gasztronómiai kategória két versenyszámot foglal magába: hidegtálak készítése, valamint gyümölcs- és zöldségfaragás.

A GastroPan Kiállítást 2019. március 28-30 között tartják Aradon. További információkért és a jelentkezésért látogasson el az esemény weboldalára.