Tojás, vaj, kurkuma – furcsábbnál furcsább dolgok kerülhetnek egy kávéba. Ám a legérdekesebb, hogy akik így fogyasztják, esküsznek rá. Így van ezzel Ree is, aki szerint
nincs is jobb a Cayenne-borssal
fűszerezett jeges kávénál.
Szerinte a kávé íze és a bors jól kiegészítik egymást – hát még ha egy kis cukrot is teszünk bele! Egy kicsit vadul hangzik ugyan, de a mai világban a fűszeres kávék virágkorukat élik. Talán érdemes lenne Ree receptjét is kipróbálni, hogy meggyőződjünk róla:
a kávéban sokkal több lehetőség rejlik, mint ahogy eddig hittük.
Mindössze annyit kell tennünk, hogy a szokásos módon elkészítjük kedvenc italunkat, majd kiegészítjük egy csipet Cayenne-borssal.
De akár egy kis csilipelyhet is
használhatunk, ha bevállalósak vagyunk vagy ha szeretjük a pikáns és csípős italokat, ételeket.