Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian és Jennifer Lopez tökéletes alakjának titka

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Irigykedve ülünk a tévé előtt, és nézzük a lapos hasak, a tökéletes csípők és a formás combok sokaságát: minden színésznő gyönyörű és vékony. Persze ott vannak a személyi edzők, a szakácsaik, na meg a rengeteg pénz, amelyből gyakorlatilag bármit meg tudnak venni, ám még az A-listás hírességek egy része is gyors és egyszerű súlycsökkentő trükkökkel őrzi meg tökéletes alakját: étkezéssel.
Vágólapra másolva!

– mondta Kendall Jenner egy vele készült interjúban, és hozzátette, hogy akár 12 csészével is képes meginni egy nap.

A zöld tea például fokozza az anyagcserét, segíti a zsírégetést és csökkenti a stresszt.

Nem csoda, hogy a híres modell és valóságshow-csillag mindig olyan jól és kipihenten néz ki.

Kendall Jenner Kim Kardashian féltestvére anyai ágon Forrás: Healthy Celeb

A televíziós producernő, Kelly Choi is a teára esküszik. Ő például a zabot és a quionát is zöld teában főzi meg sima víz helyett.

Persze a rendszeres mozgás is fontos a tökéletes alak eléréséhez. Gwyneth Paltrow, a Vasember-filmek Miss Pepperje például azt nyilatkozta, hogy a zene fontos része az edzéseinek.

– mondta a színésznő.

Íme az amerikai színésznő, Jessica Alba trükkje, aki magas rosttartalmú zöldségekből, vízből és csak nagyon kevés gyümölcsből szokott magának sűrű turmixot, vagyis smoothie-t készíteni.

Wendy Williams, televíziós műsorvezető, 22 kilogrammot fogyott,

miután elhagyta az étrendjéből a tejtermékeket és a finomított cukrokat. Ugyanis a cukorral, nátriummal és finomított szénhidrátokkal készült rágcsálnivalók és élelmiszerek tele vannak üres kalóriákkal, amelyek csak rakódnak és rakódnak. Érdemes inkább magas rost- és fehérjetartalmú rágcsálnivalókat fogyasztani.

Kim Kardashian Forrás: Slywoman

„Igyál sok vizet” – tanácsolja Kim Kardashian egy blogbejegyzésében. És milyen igaza van! Hiszen a víz nagyon fontos, és nemcsak az edzés során.

A dehidratáltság megnöveli a stresszhormonok szintjét, és megnehezíti az izmok növekedését.

Rosie Huntington angol modell és színésznő, aki a Mad Max – A harag útja és a Transformers 3 filmekben játszott, pedig csupán annyit tesz, ha le akar adni néhány kilót, hogy

nem eszik szénhidrátot és finomított cukrot.

Daniel Craig, vagyis James Bond, szinten hasonló étrendet követ: nem fogyaszt szénhidrátot az esti órákban, diétáját leginkább a gyümölcsök, a zöldségek és a sovány fehérjeforrások teszik ki, mint a hal, a tojás és a csirke.

A korábbi Victoria Secret-modell, Miranda Kerr pedig napi egy kanál kókuszolajra esküszik.

Egyszerű étrendek és folyamatos mozgás – leginkább ez jellemzi a sztárok életmódját. Nincs itt semmilyen titok, csupán a szigorúan megválogatott alapanyagok és a sport.

Jennifer Lopez csodaétrendje

Jennifer Lopeznek még 49 évesen is elképesztő alakja van, pedig nem kedvenc ételeiről nem mond le.

Mi az egyik trükkje?

Lopez pár éve BeTheGirl Challenge néven elindított egy fitneszversenyt, amely arra ösztönzi a nőket, hogy boldogabbak és egészségesebbek legyenek. A résztvevők bejuthatnak egy ingyenes, 10 hetes programba, amelyben Lopez motivátorként közreműködik, és ahol megkapják a J.Lo által is használt könnyű recepteket, személyre szabott fitneszterveket és szakértői táplálkozási tanácsokat. A verseny persze marketingcélokat is szolgál: az énekes-színésznő saját márkás diétás porait reklámozza vele.

Jennifer Lopez diétájába még a csokis keksz is belefér Forrás: MET Gala

Íme Jennifer Lopez egy napi étrendje. Az alap a hidratáció, azaz, hogy megfelelő mennyiségű folyadék jusson a szervezetbe. Ennek része a víz, a cukor, méz nélkül fogyasztott teák, de a zöldségek és gyümölcsök víztartalma is.

Reggeli – gyümölcsshake

  • 1 adagolókanál BodyLab TastyShake (elhagyható vagy helyettesíthető bármilyen natúr italporral vagy azonnal oldódó zabkásával)
  • 3/4 csésze eper
  • 1/4 csésze áfonya
  • 1/4 csésze málna
  • 1/4 csésze görög joghurt
  • 1/4 teáskanál fahéj
  • 1/4 evőkanál méz
  • 1/4 evőkanál friss citromlé
  • 1/4 csésze jégkocka

Mindezt turmixoljuk.

Ebéd – Fodroskel-saláta sajttal

  • 1 csomó fodros kel levele, szára nélkül
  • 2 evőkanál pirított tökmag
  • 2 dkg reszelt sajt
  • 2/3 evőkanál friss citromlé
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1/2 közepes fej hagyma
  • só ízlés szerint

Uzsonna

Egy közepes méretű alma

Vacsora

1 bőr nélküli grillezett csirkemellfilé

1/2 csésze sült kelbimbó

1/2 csésze sült édesburgonya

Desszert

1 darab csokis keksz

Összes kalória: 1392

Kapcsolódó: A Chew's Carla Hall: Mit eszem egy nap

Keri Glassman dietetikus így vélekedik J.Lo étrendjéről:

Bármilyen diétába is fogunk, azt ne feledjük, hogy elengedhetetlen a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, ezért mindenképpen keressünk fel dietetikust. A nőknek legalább 1200 kalóriát, míg a férfiaknak legalább 1800 kalóriát kell naponta fogyasztania.