Anglia királynője ezeket az alapanyagokat kitiltotta a palotából

Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Mióta Meghan Markle hercegnővé vált, rengeteg életmódbeli változáson kellett átesnie. Az egyik legnehezebb talán az lehetett, hogy megváljon kedvenc ételeitől. A királynő ugyanis kitiltotta azokat a palotából.
Vágólapra másolva!

Darren McGrady, egykori királyi séf szerint a királynő kitiltotta a tésztát és a krumplit, helyette grillezett hal, zöldség és csirke került fel a Buckingham-palota étlapjára.

A szénhidrát- és a keményítőtartalmú ételek tilalmához nehéz lehetett hozzászoknia az újdonsült hercegnőnek, Meghan Markle-nek, hiszen elmondása szerint

egyik kedvenc fogása a cukkinis tészta.

Emellett imádja a sült krumplit és a bort. Egy vele készült interjúban elárulta, hogy az oregoni pinot noir-t csak nyáron cseréli le: a barátaival mindig rozét isznak az év legmelegebb évszakjaiban. Visszatérve a krumplira, mivel szintén keményítőtartalmú, azt sem élvezheti a palota falain belül.

Forrás: The Daily Crisp

A királynő ellenséges viselkedése a szénhidráttal szemben az egészséges életmód iránti elköteleződésének tudható be. McGrady szerint ő azért eszik, hogy éljen, és nem fordítva: azért él, hogy egyen.

Ennek ellenére szívesen nassol banánt felkarikázva, kedvenc desszertje pedig a csokoládés sütemény.

Megnyugtató, hogy egészséges életmód és szigorú táplálkozás ide vagy oda, még a királynő is bűnbe esik néha.