Vajon jól illik a borhoz a jazz?

bor
Vágólapra másolva!
Néhány nap alatt az ország minden borrégiójának borászatát bejárhatja egyetlen pohárral. Ám nem is ez a legjobb, hanem hogy még utaznia sem kell érte. Borkóstolók, borvacsorák, a Borjour mesterkurzusai és rengeteg jazzkoncert várja az érdeklődőket a festők városában.
Vágólapra másolva!

Szeptember utolsó hétvégéjén a jazz és a bor kerül a figyelem középpontjába. A randevú adott, a pár összeillőségéről pedig a látogatók dönthetnek.

Forrás: Szentendrei Jazz- és Borfesztivál Faccebook

A fesztivál a kulináris élvezetek mellett számos zenei és kulturális programot is kínál. Az idei alkalom különlegessége, hogy szakmai programok színesítik a palettát,

illetve a helyi éttermek, termelők és szolgáltatók több fogásos exkluzív borvacsorákkal, borkóstolókkal és egyedi menüsorokkal várják a vendégeket.

A Borkorzó több színpadán és a Fő téren ingyenes koncertek gondoskodnak a szórakozásról. Sőt, aki fokozni szeretné kulináris élményeit, az az óránként induló

ingyenes főzőkurzuson szentendrei ételeket is készíthet.

A Szentendrei Jazz- és Borfesztivált szeptember 28. és 30. között tartják Szentendrén, a belvárosban, a Fő téren és a Dumtsa Jenő utcában.