Íme a szendvics, amelytől nyakig maszatos lesz

Vágólapra másolva!
Létezik egy hús, amelyet kiejteni sem könnyű, ám lefordítani még nehezebb, és az amerikaiak imádják. Mire gondoltunk? Naná, hogy a pulled porkra, amely tükörfordításban húzott, tépett sertéshúst jelent. Olyan omlós és finom, hogy aki egyszer kipróbálja, többé nem gondol másra.
Vágólapra másolva!

A pulled porkhoz a pácolt sertéslapockát vagy sertéstarját alacsony hőmérsékleten,

7-8 órán keresztül sütik.

Ezt követően szálakra szedik, és hamburgerzsömlében, tortillában vagy salátával tálalják. Ha jól készítik, szinte magától omlik le a csontról.

Forrás: Zabáljcsak! Facebook/dybi Instagram

Ez az ínycsiklandó finomság kerül bele a Zabáljcsak! pulled pork szendvicsekbe, amelyeket ezen a hétvégén, a Pláne Badacsony teraszán mi is megkóstolhatunk.

A Zabáljcsak! csapat szendvicseiről azt kell tudni, hogy szaftosak, füstösek, és garantáltan nyakig maszatos lesz tőlük.

A borteraszon ott lesz még Meczker Tomi is, aki teljesen természetesen említi egy lapon a pulled porkot, a liofilizált málnát és a szömörcés creme fraiche-t. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

A badacsonytomaji Pláne Badacsony augusztus 10-én 16:00 órától, illetve augusztus 11-én 13:00 órától várja a vendégeket Meczker Tomival és a Zabáljcsak! csapatával.

További információkért látogasson el az esemény Facebook-oldalára!