Ezt a matricát keresse, ha jó limonádét akar inni

limonádé
Vágólapra másolva!
Tűz a nap, szinte kézzel tapintható a forróság, mi mégis nyakunkba vesszük a várost, hiszen a jó idő kicsábít minket. Néhány lépés után azonban már kókadozva rójuk az utcákat, és nem vágyunk másra csak egy jó hűs limonádéra. De honnan tudjuk, hogy a hely, ahová beülünk méregmentes italokkal kínál? Nagyon egyszerű! Csak ezt a matricát kell figyelni.
Vágólapra másolva!

A színvonalas vendéglátóhelyek napról napra kevesebb nagyipari üdítőt kínálnak: többen már az itallapra sem teszik fel ezeket. Helyettük inkább termelői, ellenőrizhető forrásból származó szörpöket, gyümölcsleveket, helyben készült frissítőket árulnak.

Ezt a matricát keresse, ha méregmentes limonádét akar inni Forrás: lemonAID

A vendéglátóhelyeknek különösen fontos, hogy az általuk készített üdítőket, frissítőket jó szívvel tudják kínálni a vendégeknek. Közben persze nemcsak a kinézetet, hanem a beltartalmat és az egészségre gyakorolt hatásokat is figyelembe kell venni. Ez a limonádékészítésnél különösen fontos.

Nagy figyelmet és pontos utánajárást kíván, hogy

kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas, ellenőrizhető forrásból származó citrusfélékkel készítsék a limonádékat, hiszen köztudott, hogy a citrusok héja méreganyagokat tartalmazhat.

A vendéglátóhelyeké a felelősség, hogy méregmentes, valódi vitaminbombákat adjon vendégeinek. Ennek apropójából született meg a „Limonádé jó szívvel", vagyis a lemonAID, a felelősségteljes limonádékészítés ügye.

Azokon a vendéglátóhelyeken, ahol találkozunk a lemonAID-matricával egészséges frissítőkre számíthatunk.