Hús nélkül nem étel az étel?

Vágólapra másolva!
Az önismeret és az egészséges életmód iránt érdeklődők idén hatodik alkalommal látogathatnak el az Evernessre, hazánk legnagyobb önismereti és életmódfesztiváljára. A Tudatosság ünnepe néven híressé vált rendezvény most nyáron megmutatja, hogy van még új a nap alatt – az Ételudvar egy része vegán paradicsommá alakul.
Vágólapra másolva!

Az Everness Ételudvarában idén jóízűen falatozhatnak a vega és vegán étrend követői is. Lesz sokféle zöldséges és gyümölcsös finomság, a kísérletező kedvű fesztiválozókból pedig az az előítélet végleg elszállthat, miszerint hús nélkül nem is étel az étel. Sőt, ez még nem minden, hiszen a látogatókat előadások, workshopok, koncertek, hangfürdők, meditációk várják több mint 15 színpadon.

Forrás: Vanikzoltanfoto

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra várja vendégeit a Las Vegan's és a Vegan Love: pizzát, hamburgert és számtalan harapnivalót kóstolhatunk tőlük. Idén is jól fog esni a melegben a hűsítő zöld turmix, vagy desszertnek az édes spanyol fánk.

A húskedvelő látogatók sem maradnak azonban éhen:

sok egyéb mellett fish and chips finomságokat, indiai ízeket vagy akár kenyérlepényt is kóstolhatnak a fesztiválon.

– mondta Klein Csaba fesztiváligazgató.

Az Everness fesztivált június 20. és 25. között tartják Alsóörsön. További információkért látogasson el az esemény weboldalára.