Megnyílnak a pincék egy laza hétvégén Mádon

Mád bor
Vágólapra másolva!
Nyitott pincék és udvarok, lenyűgöző környezet, kiállítások, borok, finom falatok, zene, tánc és egy csipetnyi történelem – egyebek mellett ezekkel várja Tokaj-Hegyalja egyik legszebb települése június 23-án a vendégeket.
Vágólapra másolva!

Laza hétvégére készüljön az, aki Mádra látogat június 23-án. Persze, megnyílnak a pincék, különleges borokkal készülnek a helyi borászok, a mádi pincészetek késő estig fogadnak vendégeket, az éttermek pedig helyi alapanyagokból készített Jó éjszakát menüvel készülnek. Remek borok minden helyszínen kóstolhatók, de az ez iránt érdeklődőket külön kóstolókkal és dűlőtúrákkal is várják.

Nyári este és bor Mádon Forrás: www.kerteszkornel.com/Kornel Kertesz

Ám ennél itt sokkal többről van szó. A Jó éjszakát! Mád programsorozat két napja alatt a minőségi ételek és italok mellett a kultúra, a természet szeretet is áthatja az ide érkezőket.Történeti és csillagséták, éjszakai holdfényes dűlőtúra, népzenei, jazz és rockabilly koncertek, táncház, kiállítások, zenés kerti party, pincetúrák, filmvetítések, helyi termékek és természetesen vendégszerető mádiak fogadják mindazokat, akik ellátogatnak az eseményre.