Vágólapra másolva!
Különleges és egyedülálló gasztroprogrammal bővül a Belvárosi Piac csarnoka: a limitált létszámú, bensőséges hangulatú vacsorákon a gasztronómia szerelmeseire nem mindennapi élmény vár, hiszen a séf barátként üdvözöli őket az asztalánál.
Vágólapra másolva!

Az Eat&Feel Budapest a város legújabb és legfrissebb gasztro-kezdeményezése. A páratlan estén a Belvárosi Piac megtelik ismert és elismert séfekkel, valamint egyedi, csak erre az alkalomra készült séfajánlatokkal. De miért is olyan különleges és egyedülálló kezdeményezés ez?

Forrás: Eat & Feel

Minden étteremnek van egy ikonikus alakja: a séf. Ő sokszor a háttérben marad; nem halljuk a hangját, nem látjuk a lelkesedését, a mosolyt és örömet az arcán, pedig nekünk alkot.

Ám az Eat&Feel-eseményeken a séf elvarázsolja vendégeit, érdekes sztorikat mesél, lehet tőle kérdezni, kötetlenül beszélgetni.

A résztvevő séfek között van Bíró Lajos (A séf utcája), Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék (Panificio Il Basilico), Lakatos Márk (Lakatos Műhely), Sára Zsuzsa (MoszkvaTér Bistro), Krasznai Norbi (Société Demo),

Szabó Győző (Steamboo),

Környei Ernő és Ferenczfi Benjámin (Kandalló Market), valamint Gleviczky Zoltán (Haxen Market).

A bejáratnál pedig Rácz Lilla és Latorczai László borász házaspár Brut Nature pezsgővel várja a vendégeket.

Az Eat&Feel Budapest május 25-én, pénteken tartja első vacsoraestjét a Belvárosi Piac csarnokában. A programra jelentkezni az esemény weboldalán lehet.