Kávéval főznek a Michelin-csillagos séfek, ön pedig ellesheti a fortélyokat

Nespresso
Vágólapra másolva!
A kávé és a csúcsgasztronómia találkozását ígéri az a rendezvény, ahol Michelin-csillagos séfek nyűgözik le a vendégeket. Sőt, a látogatók még azt is elleshetik a híres szakácsoktól, hogyan használják kreatívan a kávét.
Vágólapra másolva!

Nespresso Atelier háromnapos eseményét a kávé és a csúcsgasztronómia találkozása teszi különlegessé. A rendezvény nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett, egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a vendégek.

Forrás: YouTube

Az elkészített ételekben a kávé lesz a főszereplő, így a vendégek elleshetik, hogyan használják a legjobb séfek kreatívan a kávét, mint alapanyagot.

Emellett a résztvevők megleshetik az ételek elkészítését, sőt maguk is kipróbálhatják a séfek különböző fortélyait.

A séfek között szerepel a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha), a Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem), a Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown), a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca),

a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio),

Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem egyike), Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája), Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem), Herczeg Ágnes borszakértő, Master of Wine jelölt, Fiáth Attila borszakértő, Master of Wine jelölt, Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq' Bar) és Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete.

A rendezvény során a Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklődőket:

az interaktív kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát. A látogatók próbára tehetik kóstolási és asszociációs képességeiket is.

Nespresso Atelier-t idén harmadik alkalommal, február 16. és 18. között rendezik meg.