Kifinomult francia fogások és streetfood a felhők fölött

Vágólapra másolva!
Neves séfek, francia fine dining és kulináris élmények – ezek várják a felhők felett azokat az Air France utasokra, akik szívesen falatoznak az à la carte kínálatból. Április elsejétől pedig új fogással frissíti a francia légitársaság a választékát, amely 13 euróért vagy 4500 mérföldért vásárolható meg.
Vágólapra másolva!

Francia marhából készült hamburger ementáli sajttal és Bearnaise szósszal, tengeri sós Kettle chips, Mini Yop epres joghurtital, karamellás fánk, nassolnivalónak pedig Haribo-cukorka. Az egészségesnek és kiegyensúlyozottnak nem mondható My Fun Menu a fiatal felnőtteket és a tinédzsereket hivatott lenyűgözni az Air France járatain.

My Fun Menu Forrás: Business Traveller

Az Economy és Premium Economy kabinokban az Air France öt különböző à la carte menüt kínál a Párizsból induló összes járatra. A „Le Marché de Jean Imbert" névű válogatást Jean Imbert francia séf álmodta meg, a „Sélection Lenôtre" ételsort pedig a híres Maison Lenôtre séfjei állították össze, a „Tradition" elnevezésű menüt választó utasok pedig

igazi francia fine dining élményben részesülnek.

Más ínyencségek között libamáj terrine gyömbéres kaláccsal, borjúragu, illetve ízletes házi csokoládétorta is választható. Az „Ocean" ételsor tengeri fogásokat kínál, amelyben gyömbéres pirított rákot, sóskaszósszal körített lazacfilét, illetve citromos habcsókkal díszített süteményt kóstolhatnak az utasok. Az új „My Fun Menu" pedig a bisztro konyhát idézi, és a fiatal ínyenceket célozza meg 3 euróért, vagy 4500 leutazott mérföldért.