Ezek a legjobb magyar gasztroblogok

Vágólapra másolva!
Szívesen kóstolna bele más nemzetek konyhájába? Folyton a legegyszerűbb fogások után kutat? Netán gluténmentes ételeket szeretne készíteni, de nem tudja, hol találja a megfelelő recepteket? Mi most megmutatjuk: csokorba szedtük a legjobb magyar gasztroblogokat. Ismerje meg a finom házi kenyér titkát egyetlen kattintással, tekintse meg az izgalmas receptvideókat, főzzön játszva, tanulja el a nemzetközi konyhák titkait, és utazza körbe a világot egyetlen nap alatt!
Vágólapra másolva!
Mautner Zsófi Forrás: Chili & Vanilia Facebook

Chili és Vanília: Mautner Zsófi blogja

Mautner Zsófi 2005 óta osztja meg receptjeit a blogján. Eddig összesen kilenc önálló szakácskönyve jelent meg, illetve még kettő Széll Tamással közösen.

A blogon több száz személyes recept található, köztük nemcsak magyar, hanem rengeteg külföldi fogás is: arab, angol, ázsiai, belga, grúz, orosz, perzsa és még sorolhatnánk.

Segítségével a török finomságoktól kezdve az olasz specialitásokon át egészen a mexikói ételekig bármit elkészíthetünk. Például vietnámi marhahúslevest rizstésztával, grúz diós spenótpástétomot vagy fokhagymás-szardellás mártogatóst.

A Chili és Vaníliával akár az egész világ hangulatát a konyhánkba varázsolhatjuk. És Zsófi sugárzó életszeretetét is.

Szeretné, ha a főzés egyet jelentene a pihenéssel? Akkor lopozzon tovább a következő bloghoz!