Van, aki csípősen szereti: jalapeno paprikával töltött csirkemell

csirkemell
Vágólapra másolva!
Néha csak csíp, néha éget, mégis odavagyunk a könnyfakasztó és izzasztó ételekért. Hiába ver ki a víz, lesz melegünk, folyik az orrunk a könnyünkkel egyetemben, legközelebb is szívesen spékeljük meg az ebédet egy kis csilivel. Mi ennek az oka? Csupán annyi, hogy van, aki forrón, van, aki csípősen szereti. Ön is egy pikáns ebédre vágyik? Már mutatjuk is a receptet!
Vágólapra másolva!
Forrás: Pillsbury

Jalapenóval töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 jalapeno, apróra vágva
  • 57 g krémsajt
  • 1/2 csésze reszelt cheddar sajt
  • 3 db csirkemell
  • liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz

Elkészítés:

Keverje össze a paprikát, a krémsajtot és a sajtot egy tálban. Sózza meg a csirkemell mindkét oldalát, vágje be, töltse meg a sajtos keverékkel, panírozza be, utána süsse ki olajban. Tegye egy jénai tálba, és süsse 180 fokon 20 percig.