Egy étterem, ahol még az alsóneműt is le kell dobni

The Black Cat étterem Berlinben nem nudista, de egy egynapos, meztelen éttermi élményt ajánlott a vendégeinek a berlini Venus Fesztivál részeként.
Vágólapra másolva!
Ez aztán a forradalmi újítás: Párizsban az O'Naturel étteremben minden vendég levetkőzheti a gátlásait, és megmutathatja a testét. Ugyanis az a meztelen igazság, hogy ebben az étteremben biztosan nem eszi le senki a ruháját. Mivel senki nincs ruha!
Vágólapra másolva!

Már Párizsnak is van saját nudista étterme, de nem ez az első város Európában, ahol a vendégek szívesen étkeznek meztelenül. Először Londonban, majd Tenerifén dobták le a ruháikat a vendégek, és Japánban is van egy nudista étterem. Most pedig már Párizsban is megteszik ugyanezt.

nudista étterem the bunyady London
lifestyle Horizontal
O'naturel
nudista étterem the bunyady London
lifestyle Horizontal
O'naturel
nudista étterem the bunyady London
lifestyle Horizontal
O'naturel

Az O'Naturel éttermet Mike és Stephane Saada nyitotta meg, ám ők maguk nem nudisták. A vendégek előzetes bejelentkezés alapján kapnak asztalt, a tulajdonosok pedig különös figyelmet fordítanak a higiéniára. Szerencsére az emberek még ruhában érkeznek az étterembe, ott viszont kapnak egy szekrányt, ahová bepakolhatják a holmijukat.

Az étterem stílusa minimalista, a menü pedig klasszikus francia.

Egy háromfogásos menü ára 57 és fél dollár, ami körülbelül 15 ezer forintnak megfelelő összeg.

A következő oldalon szavazzon, majd nézze meg képgalériánkat a világ nudista éttermeiről!