Európai cukrásztúra Budapesten

Vágólapra másolva!
Szakadjon ki a hétköznapokból egy pillanatra, és édesítse meg az élet minden percét. Budapest utcáit járva nemcsak a magyar, hagyományos finomságokba haraphatunk bele, hanem megízlelhetjük a francia vagy a bécsi vonalat is. Nincs is jobb program egy kellemes őszi délutánon, mint egy édes cukrásztúra.
Vágólapra másolva!

Fedezze fel az őszi időszak szépségeit és Európa ízeit Budapest három kitűnő cukrászdájában. Ha teljesíti az összes állomást, akkor még egy játékban is részt vehet, amelyen a Forisola egyedi, egzotikus fűszerekkel ízesített minőségi gyöngyöző borait nyerheti meg.

Fedezze fel az őszi időszak szépségeit és Európa ízeit, Budapest három kitűnő cukrászdájában Forrás: Auguszt Cukrászda 1870 Facebook

A kóstolást bármelyik cukrászdában kezdheti, ám a 10%-os kedvezmény érvényesítéséhez és a nyerési esélyek növeléséhez be kell szerezni – a mindhárom üzletben elérhető – gyűjtőkártyát. Ha végigette mindhárom helyet, és begyűjtötte az egyedi pecséteket, akkor a kártyát dobja bele az üzletekben elérhető gyűjtőládába. A résztvevő cukrászdák között szerepel az Auguszt Cukrászda, ahol a magyar hagyományokba haraphat bele, a Damniczki Cukrászda, ami a franciás vonalat hívja életre, és a Wiener Szalon, ami a bécsi hangulatot idézi.

A cukrásztúra két hétig tart; október 14. és 30. között igényelheti a gyűjtőkártyát és a kedvezményt, valamint adhatja le a betelt darabokat. A sorsolás november 6-án lesz, az eredményt pedig a cukrászdák Facebook-oldalán hirdetik ki.