Tavaly szeptemberben a Chocolate Awards regionális kelet-európai versenyén a Christi's Choco Manufaktúra rebarbarás-amarettós bonbonja ezüstérmet nyert, így továbbjutott a világbajnokságra. A rangos londoni világversenyen pezsgős trüffele elhozta a bronzérmet. Ez azért is nagy teljesítmény, mert Szoboszlai Krisztina még csak nemrég kezdett el hivatásszerűen foglalkozni csokoládé készítéssel.
Életem második versenye ez, borzasztóan örülök. Hálás vagyok, hogy a csokoládé belépett az életembe, és ugyanolyan szenvedéllyel készítem a csokikat, mint amikor 2 éve hírtelen ötlettől vezérelve belevágtam ebbe a fantasztikus utazásba, mikor a Kedvesemnek készítettem meglepetésnek csokit."
– írta Facebook-bejegyzésében Krisztina.
A gödöllői kézműves műhely mellett további magyar bonbonok is szerepeltek a díjazottak között, így a Sweetic Csokoládé Manufaktúra és a ChocoMe is hozott el érmeket.
Jó hír azoknak, akik szeretnék megkóstolni a Christi's csokoládékülönlegességeit, hogy májusban megnyitja a PURE. (szigorúan ponttal a végén) névre keresztelt kézműves kávézó-csokizó-fagyizóját Gödöllőn, ahol gondolnak a gluténérzékenyekre és a vegánokra is.