Ha bírja a csípőset, nevezzen be versenyre!

Mad Kitchen Budapest chili Chilifarm Sárrét csirkeszárny verseny
Három csípősségi fokozatban
Vágólapra másolva!
Van még pár nap felkészülési idő péntekig – ha egyáltalán a maró ízekre előre lehet edzeni. Szurkolónak is érdemes menni, hiszen a legchilisebb csirkeszárnyak mellett kevésbé erős ízeket is kipróbálhatunk.
Vágólapra másolva!

A MAD Budapest étterme májustól MAD Kitchen Ribs&Wings néven várja keddtől vasárnapig a klasszikus amerikai konyha szerelmeseit. Fő specialitásuk a többféle ízesítésben kérhető sült csirkeszárnyak és oldalasok, melyeket extraként,

három különböző csípősségi fokozatú chiliszósszal bolondíthatunk meg.

A Sárréti Chilifarmmal együttműködve, a MAD Kitchen számára készített egyedi receptúrájú szószokkal is kísérletezhetnek a bevállalós vendégek.

Három csípősségi fokozatban Forrás: MAD Kitchen Budapest

Az étlapról nem hiányozhat a kukoricakrém-leves pattogatott kukoricával, a sörrel sült karamellizált baconcsíkok, az Oreo-shake és a házi chocolate chip cookie vaníliafagylalttal sem.

Május 5-én 18 órától az étterem és a chilifarm közös szervezésében hagyományteremtő

chiliscsirkeszárny-evő versenyen mérettethetik meg magukat a kapszaicinfüggők.

A verseny házigazdája a Konyhafőnökkel ismerté vált Sass Dani lesz, a lemezjátszók mögött pedig Stormasound gondoskodik a hangulatról.

Aki bírja az erőset, ne habozzon benevezni a versenyre az esemény Facebook-oldalán!