Az aszút az ünnepekre tartogatjuk, de még akkor is ritkán bontjuk. Pedig bármikor bátran ki lehet nyitni egy palackkal!
Ez az a bor, amit nem kell felbontás után azonnal elfogyasztani, mert nagyon stabil, megbízható ital.
A Heti Betevő négy éve tűzte ki célul, hogy éttermi minőségű vasárnapi ebédet oszt rászoruló embereknek.
Minden évben azon fáradozunk, hogy valami igazán különleges kerüljön az ünnepi asztalra. Főleg desszert tekintetében.
A következő fogás már az alapanyagait tekintve is különleges, emellett még jól is néz ki.
A következő módszerrel többé nem okoz gondot a citromból, a lime-ból vagy a narancsból levet nyerni.
Ön tudja, hogyan lehet egészséges szaloncukrot készíteni? Nem? Akkor ideje megtanulni!
Így lelkiismeret-furdalás nélkül engedheti, hogy gyerekek az összeset leegyék a fáról.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni.
Egy friss, édes, lédús, illatos ananász arra hív, hogy élvezzük az ízeit.
Ám a harmadik falat után kellemetlen zsibbadást okozhat a szánkban. Ez az oka!
Ha ezen a piacon jár, ne felejtsen el betérni a legújabb pop up étterembe, ahol ínycsiklandó fogásokat kóstolhat.
A következő trükkökkel még finomabb fogások kerülhetnek az asztalra karácsonykor.
Az egyszerű tejfölös-majonézes mártogatóst is fel lehet dobni néhány ötlettel.
A sztáranyukák kitettek magukért, hiszen mindannyian egyedi és ínycsiklandó recepteket varázsoltak az asztalra: Görög Zita sajtkrémes brownie-ja nagy sikert aratott.
A Felelős Gasztrohős egész évben azon munkálkodik, hogy a helyi és a szezonális alapanyagok mellett tegyük le a voksunkat.
Decemberre is összegyűjtötte azokat a zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekből az ünnepekre is főzhetünk.
A nápolyi pizzakészítés művészete is felkerült az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) az emberiség szellemi kulturális örökségeit felvonultató listájára.
Ez az ital a bizonyíték, hogy egyre bátrabbak vagyunk.
Így volt lehetősége megszületni a borcsokoládénak is, amely a bor és a csokoládé édes házassága.
Ezzel a palacsintával nem kell sokat kísérletezni, mert mindössze két összetevőből áll. Gyorsan, vastagra sül, és az íze is biztosan egyedi.
A csípős hideg ellenére Badacsony a téli időszakban is várja a Balatonhoz érkező vendégeket.
Nézze meg, mely helyek tartanak nyitva, hol ehet-ihat!
Tényleg van, aki annyira szereti a bacont, hogy még karácsonyfadíszt is készít belőle. Ön felakasztaná a fájára?
Igazi különlegességekkel gazdagodott receptes könyvünk az elmúlt napok alatt.
Készítsen kevert salátát és pirított magvas sajtgolyókat, sült padlizsán hajóra helyezve. Ez a fogés még az ünnepi asztalra is felkerülhet!
Ínycsiklandó karácsonyi fogások, ünnepi koktélok és konyhai trükkök várják a következő oldalon is!
Lapozzon tovább a Jack Daniel's koktélokért!