A konyhai csapból is sör folyik Oroszországban

Andrej Jeremejev sörcsapja
Vágólapra másolva!
Saját sörcsapot szerelt fel konyhai mosogatója mellé egy cseljabinszki férfi, aki ezzel ifjúkori álmát valósította meg.
Vágólapra másolva!

A házigazda a konyhai mosogatóhoz lép, és az egyik csapot megnyitva frissen habzó sörrel kínálja meg az elképedt újságírókat.

Andrej Jeremejev sörcsapja Forrás: 74TV Новости Челябинска

Andrej Jeremejev kamaszkora óta arról ábrándozott, hogy

milyen menő lenne, ha a lakás vízcsapjából tölthetni meg poharát frissen csapolt sörrel,

s nem kellene ezért elgyalogolnia a legközelebbi kocsmába. A sors úgy hozta, hogy nemrég egy olyan, első emeleti lakásba költözhetett, mely alatt pont egy söröző üzemel. Azonnal felcsillant a szeme.

Minden férfi álma

A kocsma tulaja belement az üzletbe, ám kikötötte, hogy mindennek a törvényes keretek között kell történnie. Jeremejev – műszaki ember lévén – gondosan kidolgozta a tervrajzokat, amelyeket az ingatlankezelő vállalatnál kellett jóváhagyatnia. Annak ellenére, hogy az építészeti jogszabályok egyike sem tárgyalja a lakások közötti sörvezetékek fogalmát, hosszú latolgatás után végül zöld utat kapott.

Andrej Jeremejev barátaival Forrás: 74TV Новости Челябинска

A boldog lakástulajdonos nem árulja ugyan el a kivitelezés költségeit, csak azt mondja, hogy

neki minden pénzt megér, hogy megvalósíthatta ifjúkori álmát.

A kényelmi faktorról nem is beszélve. A konyhai sörcsapot egy közvetlen csővezeték köti össze a lenti kocsma egyik hűtőjében lapuló, névre szóló söröshordóval, amely a cseljabinszki férfi kedvenc italát tartalmazza.

A korábban magányosan éldegélő Andrej boldogságát csak fokozza, hogy az utóbbi időben hihetetlen mértékben megszaporodott a baráti köre, akikkel a hétvégéken kellemes kártyapartik mellett fogyaszthatnak annyi sört, amennyit akarnak – írja a Korrespondent.