Elszabotálták Gordon Ramsay étteremmegnyitóját

ramsay foglalás
Vágólapra másolva!
Száznegyven foglalásból mindössze negyvenen mentek el Gordon Ramsay éttermének nyitó estéjére, úgyhogy a sztárséf most azzal haknizza végig a médiát, hogy az irigy vetélytársai szabotálták az üzletét.
Vágólapra másolva!

Forrás: Gordonramsay.com

Szombaton nyitotta meg tizenkettedik londoni éttermét Gordon Ramsay, a Hell's Kitchen és a Masterchef sztárja. A kötetlen hangulatú, Heddon Street Kitchen nyitására rengeteg foglalás érkezett, úgyhogy a tulajdonos és a teljes személyzet elégedetten várta a szombat estét, ám nagyot koppantak, amikor a foglalások kevesebb mint harmada jelent meg valóban. A séf, akinek világszerte huszonnégy étterme és hét Michelin-csillagja van, egyértelműen a konkurenciát sejti az akció mögött: szerinte valaki direkt befoglalta a neten keresztül az étterem háromnegyedét, csak hogy vele kiszúrjon.

"Úgy vélem, jól mutatja a vetélytársak kétségbeesését ez az egész ügy. Szombaton lett volna az első nagy napunk, és a befoglalt száznegyven fő helyett mindössze negyven jelent meg." - mondta Ramsay, aki mostantól minden foglalást ellenőriztetni fog. Az ilyen esetek kivédésére egyébként számos helyen bevezették már a foglalási előleget, amit a vendég visszakap a vacsora után (pontosabban beleszámolják a fogyasztásába).