Vágólapra másolva!
A britek egyik legnagyobb Shakespeare-színésze - aki évekig élt házasságban Emma Thompsonnal, majd élettársi viszonyban Helena-Bonham Carterrel - titokban megnősült. Ezúttal azonban nem egy színésznővel, hanem egy látványtervező hölggyel, Lindsay Brunnockkal kötötte össze az életét, akit egy forgatáson ismert meg.
Vágólapra másolva!

Kenneth Branagh kínosan ügyel magánélete szentségére. Egy ideje - mióta 1996-ban elvált Emma Thompsontól, akivel a nyilvánosság előtt élték életüket - nem válaszol a privát szféráját firtató kérdésekre, és partikon sem villog legújabb barátnőivel. Természetesen frissen kötött házasságára is csak akkor derült fény, amikor már megtartották az esküvőt.

A ceremónia helyszíne és pontos időpontja most sem ismert, csupán annyi biztos, hogy szűk körben zajlott. Mindössze ennyit árul el a 42 éves színész sajtóreferense. Az ifjú ara személye azonban nem titok: Lindsay Brunnock az, akit Branagh a Channel 4 nevű tévécsatorna Shackleton című produkciója forgatásán ismert meg. A hölgy ugyanis látványtervező.

A szakmai köröktől azonban most messze kerültek: épp mézesheteiket töltik ismeretlen helyen.