Az egymilliárd dolláros fogselyem

Vágólapra másolva!
Steve Bing hollywoodi filmproducer bíróságon kívül megegyezett az MGM-birodalom tulajdonosával, akit magánélete súlyos megsértésével vádolt. A producer azért indított 1 milliárd dolláros pert a multimilliárdos Kirk Kerkorian ellen, mert az magándetektívet bérelt DNS-mintájának begyűjtésére.
Vágólapra másolva!

Forrás: mgmgrand.com


A Las Vegas-i MGM Grand is Kerkorian tulajdona



Bing szóvivőjén keresztül hozta nyilvánosságra: baráti hangnemben lefolytatott beszélgetéseik során sikerült megegyezniük az ügyben, és mindketten sajnálatukat fejezték ki, hogy a viszálykodás egyáltalán elkezdődött. Mint mondta, vitáik során olyan új információk kerültek felszínre, ami mindkettőjüket álláspontjuk megváltoztatására késztette.

A most 37 éves Lisa Bonder Kerkorian, Bing gyermekének anyja, Kerkorian elvált felesége jelen pillanatban is perben áll egykori férjével. Az ügy meglehetősen kacifántos, a halk szavú, bevallottan csak nyugalomra vágyó milliárdos a bíróság előtt bevallotta, hogy évek óta steril, így ő nem lehet a kislány apja. Ennek ellenére hajlandó volt havi 50 ezer dolláros tartásdíjat fizetni a kis Kira igényeinek ellátására. Ex-neje kevesli az összeget, és havi 320 ezer dollárt követel. Részletes listát állított össze, mire is van szüksége a kislánynak, e szerint csak játékra havi 2 millió forintot költene.

Újabb csavar az ügyben, hogy a kérdéses fogselyem volt az, aminek segítségével Elizabeth Hurley nemrég született kisfia apjának kilétére is sikerült fényt deríteni. Bebizonyosodott ugyanis, hogy bár Bing tagadta, hogy a kérdéses időpontban még viszonya lett volna a színésznővel, mégis ő gyermeke apja. Az eset részletei még nem kerültek nyilvánosságra, de az AP elemzői szerint a bíróság akár tízmillió dolláros tartásdíjat is megítélhet Hurleynek.


Korábban:
DNS-vizsgálat döntött Liz Hurley fiának apjáról
Liz Hurley beleegyezett a DNS-tesztbe
Kétmillió Hurley babájáért
Megszületett Elizabeth Hurley kisbabája

Ajánlat:
Elizabeth Hurley-oldal
Az MGM-birodalom központi oldala

Fórum:
Mit jelent neked a kismama szó?

Nézze otthon a karosszékből!
Szőr Austin Powers