Posh Spice elismerte: étkezési zavarokkal küszködött

Vágólapra másolva!
Posh Spice először ismerte el, hogy étkezési zavarokkal küszködött. Az énekesnő betegségéről nemsokára megjelenő önéletrajzi könyvében ír. Posh beszámolt arról, hogy egy ideig saját külalakjának megszállottja volt, és hogy paranoia is kínozta, miután többször is fenyegetések érték őt és családját.
Vágólapra másolva!

"A konditeremben ahelyett, hogy a testtartásomra ügyeltem volna, a fenekem méretét figyeltem, vagy azt, hogy a tokám kisebb lett-e" - írja könyvében Posh. Victoria Beckham korábban tagadni kényszerült azokat a sajtóban megjelent vádakat, hogy anorexia kínozná, miután gyermekének megszületése után hirtelen lefogyott. Most azonban elismerte, hogy a Spice Girls fennállásának elején a menedzsment nyomására egyik fő foglalkozásuk a diéta volt.

Posh szerint Geri Halliwell ösztökélte őt és Mel C-t a folyékony táplálkozás-kiegészítők használatára. Az azt követő években az énekesnő nagyevő lett. Mint könyvében leírta előfordult, hogy egy ültő helyében 10 tányér reggeliző-pelyhet is képes volt elfogyasztani. A beismerő vallomás a Mail on Sunday című brit lapban jelent meg vasárnap, mely a volt spice girl nemsokára megjelenő életrajzi könyvéből közölt részleteket.

Victoria Beckham legutóbb a BBC Radio1 leicesteri rendezvényén lépett fel, ahol zöldségekkel és gyümölcsökkel dobálták meg - írja a BBC. Az énekesnő azonban figyelmen kívül hagyta a dobálókat, és folytatta az előadást.