Szerző avatar

Szende Gabriella

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Szerző avatar

Szende Gabriella

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Kereső kifejezés törlése
Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovat

Laboratórium a konyhában

Egy magyar nevéhez fűződik a sült fagyi és a szalmonellamentes lágy tojás is.

Laboratórium a konyhában

Molekuláris gasztronómia képekben.

vegán 2018. 09. 13.

Kinek jó a vegán étrend?

Madonna, Jared Leto, Jennifer Lopez is így étkezik. De vajon mindenkinek használ?

krokodil 2018. 09. 09.

Krokodil grillezve: izomépítők és diétázók kincse

Igazi fogyókúrás étel - csak börtönbe ne zárják érte!

Az étrend, amely a világörökség része

Akik ezt követik, sokáig élnek. De vajon miért?

Wolf András 2018. 08. 12.

Wolf András: Hálás vendég vagyok, mindent megeszem

Két műkorcsolyaedzés között arról ábrándozott Wolf András, hogy kertész lesz, végül séf lett egy neves étteremben.

Balatonalmádi 2018. 07. 21.

A Balaton első vegán éttermében kóstoltunk babgulyást

Bátor ötlet húsmentes éttermet nyitni a Balaton-parton, egy jogász mégis belevágott.

kenyér 2018. 07. 16.

Mennyei kenyerek a Hold utcából

Az ország egyik legjobb kézműves pékségében készül a péksütemények királynője.

Séfek séfe 2018. 06. 07.

Meg akarta úszni a katonaságot, így lett sikeres szakács

Több Michelin-csillagos étteremben is dolgozott, de sosem akart Michelin-csillagos séf lenni - mondja Krausz Gábor

Köveskál 2018. 05. 24.

Fekete csirke a tányéron

Csillagászati ára van az indonéz különlegességnek.