Szerző avatar

Horváth Ágnes

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Szerző avatar

Horváth Ágnes

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Kereső kifejezés törlése
Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovat
teszt 2018. 01. 30.

Teszteltük a Veganz vegán termékcsaládot

A Veganz került sorra: kóstoltuk, megnéztük az árát, és már véleményünk is van róla.

Japán 2018. 01. 28.

Apró rizses tekercsek: a szusi története

Eredetileg tartósító eljárás volt, és tényleg nem Japán az őshazája. Könnyen elkészíthető, vegán recept a cikkben.

karácsonyi menü 2017. 12. 19.

Vegán karácsony - Növényi alapú karácsonyi menüsor receptekkel

Halászlé hal nélkül, töltött káposzta hús nélkül, vegán zserbó és bejgli az ünnepi asztalra.

könyvbemutató 2017. 11. 26.

Steiner Kristóf, a vegán hedonista

Nem akarja mindenáron megtéríteni a mindenevőket. Interjú.

Gluténérzékenység: múló trend vagy népbetegség?

Sokan hajlamosak egyfajta divathullámnak tekinteni, pedig nagyon is valós probléma. Interjú.

erdő 2017. 09. 18.

Ehető vadnövények a természet éléskamrájából

Ismert és kevéssé ismert ehető vadnövények a természet éléskamrájából.

vegán 2017. 09. 17.

Burgerek, pizzák, kondéros: mind vegán módra

Streetfood fesztivál a vegánoknak.

piac 2017. 09. 05.

Lila zöldbabot és katyvaszokat kóstoltunk ehető tányérról

Körbejártuk, felfedeztük, tunkoltunk a Finom Placcon.

saláta 2017. 08. 07.

Tudta, hogy a steakhez a legjobban a jazz passzol?

Egy üzleti vagy romantikus vacsora sikere nemcsak az ízeken, hanem a színeken és a hangokon is múlik.