Pogba úgy odavert Messinek, mint még soha senki

Paul Poga, francia válogatott, labdarúgás
Paul Pogba az öltözőben is vezért volt
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-válogatott megnyerte a 2018-as oroszországi világbajnokságot, amelyben a pályán és azon kívül is nagy szerepe volt a középpályás Paul Pogbának. A Manchester United játékosának a teljesítményét a pályán láthattuk, a világsajtót éppen bejáró felvételek pedig bepillantást engednek, hogy az öltözőben milyen vezére is volt a csapatnak.
Vágólapra másolva!

Az argentinok ellen 4-3-ra megnyert nyolcaddöntő előtt Pogba tüzelte a csapattársakat, többek között Lionel Messi nevét is belefűzte a beszédébe.

Paul Pogba az öltözőben is vezér volt Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Pierre Teyssot

„A pályán csak harcosokat akarok látni! Mert én biztosan nem egyek ma este haza, na meg holnap sem. A terv az, hogy maradunk továbbra is itt a szállodában, és zabáljuk ezeket a kib...ott tésztákat. Tehát a lényeg, hogy nem megyünk haza! Ünnepelni akarok ma este, azt akarom, hogy ezért mindenki haljon meg a pályán! Senki nem csinálhatja össze magát, és senki nem hagyhatja cserben a másikat! A pályán egyek vagyunk, férfiak, harcosok, katonák.

Messi vagy nem Messi, lesz..om, kicsináljuk az argentinokat! Azért jöttünk ide, hogy megnyerjük ezt a kib...ott világbajnokságot,

nincs mese, tovább kell jutni!” – mondta a beszédében Paul Pogba.

Azóta már tudjuk, hogy a franciák továbbjutottak Messiéken, sőt, a Horvátország elleni 4-2-es siker után a történetük másik világbajnoki elsőségét ünnepelhették.