Eden Hazard már nagyon menne a Chelsea-ből

FBL - WORLD CUP RUSSIA - BEL - ENG belgica belgium england inglaterra russia st petersburg s„o petersburgo tour turismo william volcov
Hazard of Belgium during match against England in a match valid for the third place match of the World Cup in St. Petersburg in Russia on Saturday, 14. (Photo: William Volcov / Brazil Photo Press)
Vágólapra másolva!
Ezt ő maga mondta. Finoman arra is utalt, hogy hová.
Vágólapra másolva!

„Hat csodálatos év után talán most jött el az ideje annak, hogy kipróbáljak valami mást. De függetlenül attól, hogy én mit akarok, a végső döntést a Chelsea fogja meghozni. Mindnyájan tudjátok, hogy hová szeretnék igazolni" – adott sejtelmes választ a belga támadó az Anglia ellen 2–0-ra megnyert bronzmeccs után.

Menjek, ne menjek? Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/William Volcov

Tudjuk, a Real Madridba, amely nemrég hivatalos közleményt adott ki arról, hogy nem tervezi Neymar megszerzését, így könnyen lehet, hogy a vb után néhány tekintélyes madridi úriember meglátogatja Roman Abramovics tulajdonost londoni irodájában. Csak sajtóértesülésekre lehet hagyatkozni, de azok szerint nem baj, ha vaskos pénztárcával érkeznek, Hazard ára ugyanis 100-150 millió euró körül lehet.

Kedden vált hivatalossá, hogy Cristiano Ronaldo kilenc év után távozik Madridból, és a Juventushoz igazol. Az ő pótlásán dolgozik most nagyon keményen Florentino Pérez klubelnök.

Szavazzon!

Ön szerint Hazard elhagyja a Chelsea-t idén nyáron?