Társoldalunk:

Portugália nagy szívességet kér a Juventustól

2018.07.11. 14:39

Cristiano Ronaldo egyike volt a focivébé nagy veszteseinek, viszont ugyancsak egyike lehet az átigazolási időszak nyerteseinek. A portugál válogatottnál azonban minden kissé aggódnának érte.

A heteken át nyújtott felvezetés után már senki nem lepődött meg azon, hogy Cristiano Ronaldo végül valóban aláírt a Juventushoz.

Cristiano Ronaldo a Juventusba igazolt

A Real Madrid elfogadta a Juventus által kínált 105 millió eurót, Cristiano Ronaldo a következő idényben már a torinóiak mezét viseli majd. A portugál, ötszörös aranylabdás kilenc év után hagyja el a Real Madridot, melynek színeiben összesen 451 gólt szerzett. A Real Madrid hivatalos oldalán jelentette be, hogy eleget téve Cristiano Ronaldo akaratának, elengedi őt a Juventushoz.

Az ötszörös aranylabdás portugál sztár felé mindenhonnan záporoznak a jókivánságok, legyen szó régi vagy új, vagy éppen régi-új csapattársról. 

objektumMiközben a spanyol liga nem aggódik Ronaldo távozása miatt, addig a portugál szövetségnél mintha más lenne a helyzet. Ők a Twitteren üzentek a támadó új munkáltatójának, a Juventusnak, szép szavakkal kérve az olaszokat: "Kedves Juventus! Bánjatok jól Cristiano Ronaldóval!" 

Azt írják: a világ legjobbja. Úgy olvassák: Cristiano Ronaldo:

Torinóban azért láttak már jó focistát (csak az elmúlt pár évtizedből: Platini, Boniek, Zidane, Nedved, Buffon, Del Piero...), szóval, tudni fogják, hogy mi tévők legyenek. A portugál válogatottnak pedig aligha kell aggódnia, 2022-ben is lesz, aki a nyolcaddöntőbe vezeti a csapatot.