Társoldalunk:

Messiék kicsinálták az argentin kapitányt

2018.06.24. 13:45

Az első két világbajnoki csoportmeccs után a tekintélyét a csapat előtt teljesen elveszítő Jorge Sampaoli Nigéria ellen ugyan leülhet a kispadra, ám a hírek szerint semmibe nem lesz beleszólása, a játékosok állítják össze a kezdőt, és a taktikát is ők találják majd ki.

Nigéria Izland felett aratott győzelmének köszönhetően Argentínának még maradt esélye a csoportból való továbbjutásra, ehhez azonban mindenképpen le kell győznie az afrikaiakat, majd annak szurkolni, hogy a horvátok ne kapjanak ki Izlandtól, pláne nagy különbséggel.

Sampaoli megalázó helyzetbe kerülhet Nigéria ellenForrás: PHOTOSPORT/JAVIER GARCIA/MEXSPORT/PHOTOSPORT/Javier Garcia/Mexsport/Photospor

A Modricéktól elszenvedett megalázó vereség után felmerült, hogy azonnali hatállyal menesztik az Albicelestét irányító Jorge Sampaolit, aki teljesen elveszítette hitelét a játékosok előtt.

Bár a szakember végül maradt a csapat élén, beszámolók szerint semmilyen beleszólása nem lesz sem a Nigéria elleni meccs taktikájába, sem a kezdő tizenegy összeállításába - azt a játékosok rakják majd össze - ezt Sampaolival és az argentin szövetséggel is közölték.