Argentínában már tudják, ki a felelős a megalázó vereségért

Argentina vs Croacia, mundial de Rusia 2018 MUNDIAL FÚTBOL russia 2018 Aegentina Croacia hinchas
Futbol, Argentina vs Croacia Copa Mundial de Rusia 2018 El tŽcnico de Argentina Jorge Sampaoli da instrucciones a sus jugadores contra Croacia por el grupo D en el estadio Nizhny Novgorod, Rusia. 21/06/2018 Javier Garcia Martino/Mexsport/Photosport Football, Argentina vs Croacia World Cup Russia 2018 Argentina's coach Jorge Sampaoli gives instructions to his playersagainst Croacia during the group D football match at Nizhny Novgorod Stadium, Russia. 21/06/2018 Javier Garcia Martino/Mexsport/Photosport
Vágólapra másolva!
Egybehangzó sajtóértesülések szerint az argentin játékosok azt szeretnék, ha az utolsó, Nigéria elleni csoportmérkőzésen már nem Jorge Sampaoli irányítaná a csapatot, hanem Jorge Burruchaga ülne a kispadon.
Vágólapra másolva!

A jelenlegi szövetségi kapitányt már odahaza is kikezdték, az egyik argentin napilap például finoman szólva nem túl hízelgő jelzővel illette a címlapon: "el padre de la derrota", vagyis "a vereség apja".

Hogy mi lesz Sampaoli és a kétszeres világbajnok argentinok sorsa Nigéria ellen, az egyelőre kérdéses, mindenesetre a tegnapi megalázó vereség után a kiesés szélére sodródtak Messiék.