Messit az édesanyja védte meg

fbl Horizontal
Argentina's forward Lionel Messi is seen during the Russia 2018 World Cup Group D football match between Argentina and Iceland at the Spartak Stadium in Moscow on June 16, 2018. / AFP PHOTO / Alexander NEMENOV / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Az Izland ellen tizenegyest rontó Lionel Messi megint a kritikák kereszttüzébe került, mondván, nem tesz meg mindent hazája válogatottjáért. A kétkedőknek a játékos édesanyja üzent.
Vágólapra másolva!

„Nagyon rossz azt látnunk, hogy egyesek szerint Messi csak kötelességből játszik a válogatottban. Leo azért ment Oroszországba, hogy megnyerje a világbajnokságot. Ez minden vágya. Sokat szenved és sír emiatt” - mondta Celia Cuccittini, Messi édesanyja.

Messi a csapat legnagyobb sztárja, így az ostor is rajta csattan Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Az Origo kiküldött tudósítója eddig nem tapasztalta, hogy népharag zúdult volna a csapat legnagyobb sztárjára, aki az Izland elleni 1-1-es mérkőzésen tizenegyest rontott.

Ha viszont csütörtök este Horvátország ellen sem teljesít jól, és Argentína komoly bajba kerül a továbbjutást illetően, biztos, hogy a szurkolók megtalálják majd. És azzal csak felgyorsítják az elkerülhetetlen bekövetkeztét.