A bíró elkérte Ronaldo mezét

fbl Horizontal
American referee Mark Geiger (2nd-R) speaks with Morocco's defender Mehdi Benatia (R) during the Russia 2018 World Cup Group B football match between Portugal and Morocco at the Luzhniki Stadium in Moscow on June 20, 2018. / AFP PHOTO / Francisco LEONG / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Marokkó az első biztos kiesője az oroszországi foci vb-nek, függetlenül attól, hogy utolsó csoportmeccsükön mit játszanak. A hazautazást jelentő, Portugáliától elszenvedett 1-0-s vereség után a válogatott két kulcsjátékosa csalódottan nyilatkozott a holland NOS tévének. Elmondták azt is: az amerikai bíró már az első perctől Ronaldo mezére pályázott.
Vágólapra másolva!

Hiába játszott és küzdött jól a marokkói válogatott Portugáliával, már készülhetnek haza. A meccs után a Feyenordban játszó Karim El Ahmadi és a Watford korábbi játékosa, Nordin Amrabat is úgy látta, többet birtokolták a labdát és több lehetőségük is volt, mint a portugáloknak.

"Uraltuk a játékot, a portugálok a gyors gól után csak védekeztek, többet érdemeltünk volna, de így is felemelt fejjel mehetünk majd haza."

Pepe hallotta, hogy Mark Geiger játékvezető elkérte Ronaldo mezét Forrás: AFP/Francisco Leong

Mindketten bírálták az amerikai Mark Geiger játékvezető munkáját. "Több vitatható döntése is volt, olyan szabálytalanságokat hagyott szó nélkül ellenünk, amiket egyértelműen be kellett volna fújnia.

Ez egy világbajnokság, nem egy cirkusz" - mondta a holland tévécsatornának Nordin Amrabat.