Volgográdban már nem bírnak magukkal az izgalomtól

Horizontal
People play football on a bank of the Volga river in front of the Volgograd arena, a venue of the Russia 2018 World Cup football tournament, on 20 June 20 , 2018, in Volgograd. / AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES
Vágólapra másolva!
Volgográd és az ott zsongó szúnyoghad már alig várja június 25-ét, amikor a labdarúgó vb A-csoportjában összecsap egymással Egyiptom és Szaúd-Arábia.
Vágólapra másolva!

Most, hogy a vébén minden csapatot legalább egyszer láttunk már, elmondhatjuk, hogy a 32-es mezőny leggyengébb együttese Szaúd-Arábia, amely az első meccsen 5-0-ra, a másodikon 1-0-ra kapott ki az oroszoktól és Uruguaytól.

Egyiptom sem áll sokkal jobban, nekik szintén zenész, mert az oroszok 3-1-re, míg Uruguay 1-0-ra verte őket. A két nulla pontos csapat június 25-én Volgográdban csap össze, hogy eldöntse, melyik csapat lesz a harmadik a csoportban. Ennek semmi jelentősége, mert mindketten mennek haza.

Na de mekkora derbi lesz ez. Ha meg valakinek nem tetszik, menjen a Volga partjára és ott nézelődjön. Onnan is látni a volgográdi stadiont.

Ha valakinek nem tetszik a meccs, a Volga folyóban is úszhat (háttérben a volgográdi stadion) Forrás: AFP/Philippe Desmazes

Hétfőn a csúcsrangadó minden apró részletéről beszámolunk. Nehéz dolgunk lesz, mert ezzel egy időben megy majd az Uruguay-Oroszország csoportrangadó. De mi az ehhez képest? Kismiska.

Szavazzon!

Megnézi-e hétfőn az Egyiptom-Szaúd Arábia meccset?