Veszélyben Neymar játéka, bicegve távozott a brazilok edzéséről

Neymar, brazil válogatott
Neymar megsérült a brazil válogatott edzésén
Vágólapra másolva!
Örömhír a brazil szurkolóknak, hogy Neymar a Costa Rica elleni vb-meccsen már a játékával szeretne kitűnni, ugyanis megszabadult a cérnametéltre hajazó sérójától. Azonban korántsem biztos, hogy pályára léphet a péntek délutáni mérkőzésen, ugyanis hétfőn idő előtt befejezte a brazil csapat edzését.
Vágólapra másolva!

Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya korábban elmondta, hogy Neymar még nincs százszázalékos állapotban. Ezt követően mégis a kezdőbe jelölte a Paris Saint-Germain csillagát a svájciak elleni csoportmérkőzésen, ahol rengeteg rúgást kapott. A 26 éves támadó a meccs után bizakodóan nyilatkozott, azt mondta rendben lesz a Costa Rica elleni összecsapásra, de most úgy tűnik, veszélybe kerülhet a pénteki játéka.

Neymar bicegve távozott a brazilok edzéséről Forrás: AFP/Adrian Dennis

A Seleção legnagyobb sztárja a lábát húzta a brazilok edzésén, amit nem tudott befejezni, és Bruno Mazziotti fizioterapeuta kíséretében idő előtt bement az öltözőbe.

Neymar február végén szenvedett bokasérülést, ezért megműtötték. A 26 éves, 85-szörös válogatott csatár a teljes tavaszi idényt kihagyta, a brazil válogatott júniusi két felkészülési mérkőzésén már pályára lépett, de csak a másodikon kezdőként.