Neymar még nincs százszázalékos állapotban

fbl Horizontal
Brazil's forward Neymar lies on the pitch during the international friendly footbal match Austria vs Brazil in Vienna, on June 10, 2018. / AFP PHOTO / JOE KLAMAR
Vágólapra másolva!
Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogy a dél-amerikai együttes legnagyobb klasszisa, Neymar még nincs százszázalékos állapotban.
Vágólapra másolva!

A szakember csapata bemutatkozó mérkőzése előtt úgy fogalmazott, a támadó mindezek ellenére elég jó fizikai állapotban van ahhoz, hogy vasárnap pályára lépjen Svájc ellen.
"A sprintjei és a sebessége elég meggyőző" - tette hozzá Tite.

Neymar február 25-én sérült meg, és csak június 3-án tért vissza a pályára. A horvátok ellen 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen csereként mindjárt gólt szerzett, míg egy héttel később, az osztrákok elleni főpróbán (3-0) ugyancsak eredményes volt.

A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Tite szerint Neymar még nincs százszázalékos állapotban. Forrás: AFP/Joe Klamar

A svájci válogatott Stephan Lichtsteiner kiemelte: nem foglalkoznak azzal, hogy a mérkőzés idejére jelzett meleg hőmérséklet és magas páratartalom a braziloknak kedvezhet.

"Győztes mentalitásunk van. És a nyertesek mindig a megoldásokat keresik, nem a kifogásokat" - tette hozzá a 34 éves védő.

A két együttesen kívül az E csoportban még Costa Rica és Szerbia szerepel.