Nem érti az izlandi kapitány, miért nem kaptak elég jegyet a szurkolóik

Russia World Cup Argentina - Iceland soccer football FIFA
5535828 16.06.2018 Iceland's head coach Heimir Hallgrimsson reacts after the World Cup Group D soccer match between Argentina and Iceland at the Spartak stadium in Moscow, Russia, June 16, 2018. Alexey Filippov / Sputnik
Vágólapra másolva!
Heimir Hallgrímsson, az izlandi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem érti, miért nem kaptak több belépjegyet az izlandi szurkolók az argentinok elleni mérkőzésre, amelyen 1-1-es döntetlent értek el a legutóbbi vb ezüstérmese ellen.
Vágólapra másolva!

A tréner beszélt a szurkolóikról is, akik a két évvel ezelőtt Európa-bajnokság után - amelyen a negyeddöntőig jutott az izlandi válogatott - ezúttal is látványosan biztatták kedvenceiket és győzelemként ünnepelték a döntetlent.

"Büszke vagyok a drukkereinkre.

A sajtótájékoztatón többen felvetették, hogy Izland gyakorlatilag nézhetetlen focit adott elő Argentína ellen. A szövetségi kapitány erre így reflektált:

Ellenfelünk több mint 70 százalékban birtokolta a labdát, mi azonban nagyon szervezetten védekeztünk, a fiúk nagyszerű munkát végeztek, nagyon jól dolgoztak össze" - értékelt az izlandi szövetségi kapitány.

Arra a felvetésre, hogy szereti-e ezt a fajta játékot, amit a Szpartak Stadionban mutatott a csapata, úgy reagált, lehet, hogy vannak, akik mást játszatnak és nem érnek el semmit.

tette hozzá.