Vágólapra másolva!
„Nagyon elfáradtam, rám férne egy pár sajtburesz” – nyilatkozta a riói olimpia 200 méteres pillangóúszó döntője után Kenderesi Tamás, aki akkor még nem tudhatta, hogy ezzel egy új támogatót is megnyert magának.

A bronzérem okozta örömmámorban elhangzott, klasszikussá vált mondattal kezdődött el egy együttműködés a Zinggel, a döntő másnapján az étterem már burgerakciókkal ünnepelte Kenderesi sikerét.

A fiatal sportoló azóta élete első sajtburgerét is elkészíthette – ráadásul wagyuból, a világ egyik legzamatosabb marhahúsából –, méghozzá a Zing Burger új, Nádor utcai éttermének megnyitóján.

Kenderesi Tamás és az első saját készítésű sajtburger Forrás: Origo

„Ha egy szóval kell összefoglalnom, hogy milyen volt beleharapni az ország első Wagyu Burgerébe, csak azt tudom mondani, hogy hihetetlen. Teljesen új dimenzióba helyezte a hamburger fogalmát, mert maga a hús nagyon különleges, és elképesztő ízélmény. Az biztos, hogy fogok még ilyet enni” –nyilatkozta Kenderesi.