Vágólapra másolva!
Egy egykori úszónő a TV2-nek azt nyilatkozta, börtönből való szabadulása után Kiss László vele is erőszakoskodott. A részletek a pénteki Tényekből derülnek ki. 

"Megkönnyebbülést érzek, hogy elmondtam, csak azt sajnálom, hogy ilyen későn. Ezt nagyon sajnálom, sokkal előbb kellett volna" - mondta a már nyugdíjaskorú hölgy a műsor promójában, amiben elhangzik, hogy a nemi erőszakért elítélt, a börtönből frissen szabadult Kiss László erőszakoskodott vele.

A külföldön élő volt úszó azt nyilatkozza, naiv volt, amikor nem látta előre a jeleket, és

biztos benne, hogy nem ő volt az egyedüli áldozat,

aki eddig hallgatott.

Kiss László bocsánatot kér előző áldozatától Forrás: RTL Klub

"Túl gyerek voltam még akkor, én ilyesmibe bele sem gondoltam. Még egy kapcsolatom sem volt korábban, így mondhatjuk, hogy naív is voltam." Kiss László volt tanítványa a promóban elmondja, annyira megviselte az eset, hogy évekig le sem ment utána az uszodába, de hogy pontosan mi történt vele, arról csak a pénteki Tényekben árul el részleteket.

Kiss Lászlót 1962-ben nemi erőszakért ítélte el a bíróság, de húsz hónap után elnöki kegyelemmel szabadult a börtönből. A most felbukkant újabb áldozat állítása szerint hazugság, amit korábban Kiss mondott, hogy a börtön megváltoztatta volna.